Facebook Twitter YouTube E-mail
magnify
Home ACTES II Jornades Republicanes
formats

II Jornades Republicanes

Publicat a 18 abril 2012 per

Acontracorrent, organitza les II Jornades Republicanes a la Universitat de València. Aquestes consistiran en dues taules redones els dies 24 i 26 d’abril respectivament a la facultat de Geografia i Història.

La primera d’elles, ”Republicanisme i drets socials” tindrà lloc en l’aula F0.2 a partir de les 18:00 h. Per parlar des d’aquest punt de vista comptem amb la historiadora i diputada d’EUPV, Esther López, l’activista republicana Manuela Trasobares i la presidenta de ”Dones en acció” de Xirivella, Carmen García Albero

La segona taula, ”Per què volem una República” tindrà lloc a l’aula 5.2 (Aulari 6) a les 18:30 h. En aquesta participaran com a ponents Ignacio Blanco, llicenciat en ciències polítiques i sociologia i diputat d’EUPV, Juan Soto, diputat del PSPV i Cristina Escrivà, vicepresidenta de l’Associació cultural de l’Institut Obrer.

Aquestes jornades s’emmarquen dins del cicle de jornades i/o conferències organitzades per Acontracorrent, amb l’objectiu d’incentivar el debat d’idees i la formació en el centre per excel·lència de l’estudi i el pensament crítici, la Universitat. Per aquest motiu, convidem a tothom a participar en aquestes jornades, gratuïtes i públiques.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>